Trouwbeurs 't Groene Hart

ZOETERMEER e.o.

EVALUATIE

De derde Zoetermeerse editie van Trouwbeurs 't Groene Hart zit erop. Dank voor je deelname! Mede door jouw inzet en enthousiasme kregen de aanstaande bruidsparen een goed beeld van wat zij bij jou en elders in de regio voor hun trouwdag kunnen regelen.
 
Deze editie startten we een pilot met een geautomatiseerd bezoekersregistratiesysteem. Bezoekers ontvingen bij de entree een persoonlijke QR-code op hun plattegrond waarmee zij zich eenvoudig bij de exposanten konden laten registeren. We zijn benieuwd wat jouw ervaringen hiermee zijn.
 
Onze campagne was divers. Via onder meer affiches en flyers bij de exposanten, redactie en advertenties in regionale kranten (waaronder het AD) en promoties via de website, Facebook, Instagram en Twitter hebben we de beurs aangekondigd.
Wij zijn benieuwd wat jij hebt gedaan om het event te promoten, waar je de volgende keer behoefte aan hebt en waarin wij jou zouden kunnen faciliteren.
 
Wij stellen het zeer op prijs wanneer je deze en andere TIPs en TOPs via onderstaand formulier vóór 11 maart 2017 aan ons kenbaar maakt.
 
Graag tot ziens op een van onze volgende trouwbeurzen in 't Groene Hart!
 
Met hartelijke groet,
namens het team van Trouwbeurs 't Groene Hart
 
Conny & Arie Pieter van Dijk (ap-art.net, 0182 62 07 16)
 
PS Inschrijving voor onze andere beurzen is nu al mogelijk via deze link.

 

TOPS & TIPS TROUWBEURS ZOETERMEER

Selecteer bestand
Selecteer bestand
Selecteer bestand