Trouwbeurs 't Groene Hart

Trouwbeurs Boskoop-Alphen uitgebreid met modeshows, dansdemo's en live-muziek

24-02-2017 20:00

Zaterdag 4 maart is Flora Boskoop aan de Parklaan 4 van 11.00 tot 16.00 uur voor het zevende jaar voor aanstaande bruidsparen 'the place to be'. Hier ontmoeten stellen met trouwplannen circa 35 specialisten uit de Alphense regio die van hun trouwdag de mooiste dag maken. Op het programma staan onder meer modeshows, dansdemo's, live muziek en presentaties van allerlei trouwproducten- en diensten. De toegang, het parkeren, een goodiebag én kans op een diner voor twee ter waarde van 100 euro zijn gratis.

Wie trouwplannen heeft, die doet tijdens Trouwbeurs ’t Groene Hart veel nieuwe en verrassende ideeën op. Het aanbod van producten en diensten op deze beurs is zó groot en divers, dat je er bij wijze van spreken bijna alles voor je trouwdag kunt regelen. Van bruidsboeket tot trouwjurk, van trouwringen tot trouwvervoer, van trouwlocatie tot huwelijksreis, enzovoorts. Daardoor is deze regionale beurs voor aanstaande bruidsparen de aangewezen plek om veel leveranciers uit het Groene Hart te treffen met de beste producten en diensten voor de mooiste trouwdag. De modeshows staan om 12.00 en 14.00 uur gepland en worden verzorgd door Speksnijder Bruidsmode uit Bergambacht en Bruidsboetiek Topday uit Lisse. Naast de mode voor bruid en bruidegom showen de modellen ook allerlei accessoires van andere exposanten. Paul Smithuis, de van het TV-programma Holland's Got Talent bekende fluitist, begeleidt de shows muzikaal.

Flora Boskoop is uitstekend met de auto en trein bereikbaar. Auto’s kunnen gratis op het naastgelegen terrein worden geparkeerd. En de trein op het traject Gouda-Leiden stopt praktisch voor de deur van het gebouw. Zie www.trouwbeurs-groenehart.nl voor meer informatie.